Kategorije
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Nož Cold Steel s fiksnom oštricom Commercial Series Scalper

0 / 5 (0 ocjena)
Mi smo ovlašteni trgovac
-
Pročitati više
Odaberite varijantu
Available in 1 variant
Nož Cold Steel s fiksnom oštricom Commercial Series Scalper
Nož Cold Steel s fiksnom oštricom Commercial Series Scalper
Product Name: Nož Cold Steel s fiksnom oštricom Commercial Series Scalper
SKU: 20VSKSZ
Availability: Kod dobavljača
014
Product Price: 40,50 €
Tablica veličina
Vaša cijena: 40,50 €
B2B
Vrijeme isporuke
Na zalihi: 14
Vrijeme isporuke: Kod dobavljača
Ihneď na predajni Nitra
305,15 kn Tečaj: 1 EUR = 7,5345 kn
Prodano
Dostavit ćemo:

Mogućnosti dostave

  • GLS kurir: srijeda 05.06.
Registrovaní zákazníci si pri nakupovaní zbierajú body, ktoré následne vedia použiť ako platidlo. Za tento produkt si pripíšeš toľkoto bodov. Že ty ešte nie si zaregistrovaný? Uups!!
Proizvođač: Cold Steel
Kod proizvoda:20VSKSZ
Jamčiti: 5 godinagodine stargodina stara
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Poštarina od
4 €

Mogućnost plaćanja pouzećem

Jamstvo povrata novca u roku
od 14 dana

98% proizvoda
na zalihi

Ovaj opis je strojno preveden s originalnog teksta.

Scalper je oblik noža, koji se temelji na nožem za obradu hrane za preradu hrane. To je nož za univerzalnu upotrebu s naglaskom na učinkovitosti rezanja. Kuhinjski noževi komercijalne serije su masovno proizvedeni kuhinjski noževi, koje je osobno dizajnirao predsjednik Cold Steel, Lynn C. Thompson. Noževi s izuzetno poliranim noževima dizajnirani su od mesara u klaonici, putem profesionalnih kuhara u komercijalnim kuhinjama do lovaca, ribara ili entuzijastičnih kuhara u matičnim kuhinjama. Oštrice noževa izrađene su od njemačkog čelika 4116. Ovi čelik je nehrđajući i lako se obnavlja mljevenjem. Ručka je izrađena od dva materijala. Temeljni dio ručke sastoji se od polipropilena snage, koji noževima daje oblik i izvrsna svojstva čvrstoće. Površina ručke prekrivena je mekim i fleksibilnim umjetnim polimerom koji je označen Kray-EX-om kako bi se spriječilo da ručka klizi.
Kako pravilno liječiti mesni nož? Uvijek ručno operite noževe. Topla voda i vodena para iz perilice posuđa štete noževima. Nakon uporabe, operite ih pod tekućom vodom i obrišite. Ne ostavljajte ih vlažnim. Uvijek pohranite noževe u stalcima ili slučajevima. Umetnite ih u stanke kako biste spriječili da se vozi. Nikada ne stavljajte noževe u utičnicu s drugim noževima ili drugim metalnim alatima. Uvijek koristite meke materijale poput drveta ili plastike. Porculanske ploče, staklene ili umjetne ili prirodne kamen neprimjerene su. Morate redovito mljeti noževe, tupi noževi mogu biti opasni. Noževe možete izoštriti čelikom, oštricom noža ili upotrijebiti kamen za brušenje. Nakon korištenja kamena za mljevenje, potrebno je usporediti oštricu na kožnom pojasu ili čelikom. Idealno je koristiti uslugu profesionalne brusilice najmanje jednom godišnje.
Parameters
Boja : Crna
Težina (g) : 159
Materijal drške : Kray-Ex
Materijal oštrice : 4116SS
Duljina oštrice (mm) : 165
Duljina drške (mm) : 133
Ukupna duljina (mm) : 298

Komentari kupaca

Svi oni Pozitivan 0 Negativan 0
5
4
3
2
1

Dodati komentar:

...

Dodati reakciju na komentar:

... Otkazati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija