Vyvasol Trophy Cleaner EXTRA 3 u 1, pakiranje od 250 g
Mogućnosti dostave
- GLS kurir: četvrtak 02.05.
Poštarina od |
Mogućnost plaćanja pouzećem |
Jamstvo povrata novca u roku |
98% proizvoda |
Ovaj opis je strojno preveden s originalnog teksta..
Vyvasol Čistač za trofeje EXTRA 3 u 1
Čistač za trofeje VYVASOL EXTRA je učinkovito sredstvo koje u sebi spaja tri koraka potrebna za pripremu trofeje prije vješanja na podlogu.
U jednom koraku učinkovito kuha, odmašćuje i izbjeljuje. Tvari sadržane u proizvodu pomažu razgradnji i odvajanju tkiva od kosti, čime se skraćuje vrijeme kuhanja. Trofeju kuhamo na temperaturi od 80°C kako bismo spriječili oštećenje vrenjem.
Upotreba:
odmašćuje i predbijeli trofeje
Uputa za upotrebu:
1. Trofeju očistimo i odrežemo što više tkiva. Izvadimo mozak i isperemo lubanjsku šupljinu.
2. Trofeju namočimo u hladnu slanu vodu i ostavimo da se namaka oko 24 sata. Pazimo da rogovi nisu namočeni, dobro je okrenuti ih prema dolje prije samog namakanja.
3. Zatim pripremimo otopinu s udjelom sredstva Vyvasol 30 do 50 g/1l vode, jedna mjera je oko 30 g. Doziranje ovisi o dobi divljači. Kod vrlo starih jedinki može se koristiti i veće doziranje. Kod mladih jedinki, posebno srndaća, doziramo Vyvasol u omjeru 15 do 20 g/l vode. Započnemo zagrijavati otopinu i miješamo dok se Vyvasol ne otopi. Zatim stavimo lubanju u otopinu, pazimo da rogovi ili rogovlje nisu potopljeni i nastavljamo zagrijavati na temperaturu od 80 °C maksimalno do 90 °C. Bolje je ako voda ne vrije, tako se sprječava moguće oštećenje lubanje.
4. Pazimo da se trofeja ne rastopi. Kada se tkivo počne odvajati od kosti, izvadimo lubanju i očistimo je četkom i alatima za preparaciju. Ako se ne može očistiti sav ostatak tkiva, ponovno stavimo lubanju u otopinu, redovito provjeravamo i dočistimo ostatak.
5. Lubanju temeljito isperemo i ostavimo da se osuši.
6. Pomoću Izbjeljujuće paste za trofeje izbijelimo trofeju.
7. Nakon sušenja na trofeju nanesemo Njegujuću otopinu za trofeje ili Vosak za trofeje iz proizvodnog asortimana FOR HUNTER. Otopinu u kojoj smo kuhalu lubanju možemo izliti u kanalizaciju.
Komentari kupaca